Mikrolån för privatpersoner

Ett mikrolån är ett litet lån, det är därför det heter mikrolån och inget annat. Egentligen finns det två olika sorters mikrolån: mikrolån som vänder sig till privatpersoner och mikrolån som vänder sig till företag. Mikrolån som vänder sig till företag skulle inte precis vara ett litet lån om du som privatperson tog ett sådant mikrolån. Ett mikrolån för företag brukar nämligen vara på flera hundra tusen kronor eller till och med över miljonen, men det är faktiskt ett litet lån i företagssammanhang. Den här sortens mikrolån används ofta för uppstart av nya företag.

Ett mikrolån för privatpersoner är en helt annan sak, då snackar vi verkligen om ett litet lån. Sådana mikrolån brukar endast vara på 500 – 15 000 kr och riktar sig till folk som behöver låna en liten summa pengar snabbt. Den här typen av mikrolån betalas nästan alltid ut redan samma dag eller senast nästkommande bankdag om du ansöker på kvällen eller helgen. Om du har samma bank som långivaren kan du till och med få ditt mikrolån direkt efter att din ansökan har blivit godkänd. När du har fått ditt mikrolån har du alltifrån 7 till 90 dagar på dig att betala tillbaka mikrolånet.

Om du, som så många andra, är i behov av ett riktigt snabbt litet lån kan du med fördel kolla in sajten 1mikrolån.se som har massor av mikrolån att välja på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *